Saturday, August 30, 2008

yeyy.. i'm home

yeyy... n yeyyyy.. i'm home for Ramadhan.. leganya dapat balik rumah.. actually, takder apa pun kat Jerantut, tapi bila balik dr KL, rasa tenang n happy sangat.. dapat tengok muka my mum n dad, my bro n orang sekeliling...
this time, dah ada teman balik kampung, my lil sis... still by bus.. n insya Allah, tak lama lagi merasa balik kampung naik kereta sendiri pulak.. :)
erm, apply cuti sampai selalsa actually, seab nak berbuka kat umah, but my lil sis ada exam on tuesday, so i ahve go back to KL with her on Monday.. berbuka ngan dia la kat KL senin nanti... erm, what to do?? sian jugak kat my lil sis tu kan??

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin