Thursday, July 31, 2008

Makan Besar Opis Ku...

Semalam department buat makan-makan.. errr..buakn buat actually, just pi makan-makan.. almkalumlah dah lama katanya tak makan-makan ni.. so, kami ber 9 pi Restoren Juara Tomyam, Jaln Tun Razak, area Kampung Baru..
Since masalah transport, so aku, k.Ju, K.s n Azrai naik cab… yang lain2, naik keter bos kami, En Harris.. menu kami dah plan dah, so, sape yang sampai awal, wat pesanan dulu.. kami sampai dulu, so wat la pesanan dulu.. menu kami ialah:
• Tomyam Seafood (tomyam putih)
• Telur dadar
• Sotong celup tepung
• Udang celup tepung
• Kerapu tiga rasa
• Kerapu sweet sour
• Kerapu steam
• Nasi putih
• Kalian ikan masin
• Air buah, ikut la saper yang nak minum..

Aku punya seat, sepatutnya bukan sebelah boss aku, almaklumlah dia suka sangat ngutuk badan aku.. kang hilang selera aku nak makan.. tapi dia nak jugak duk sebelah aku, dia kata nak tengok aku makan banyak mana.. hampeh tul…
Bila makanan dah sampai, wah, semua mulut senyap. Yang aku nampak tangan bersimpang siur menghulur n meminta lauk.. perghh.. department aku ni nama jer banyak pompuan, tapi kalau bab makan ni boleh tahan jugak makannyer….
Dalam-dalam bz tu sempat gak aku snap gambar2 tengah kusyuk makan.. kadang-kadanag, gambar candid ni lagi cantik dr gambar kita posing.. yela, lawak pon ada… hahahaha.. well, nice lunch..

1 comment:

rohidah said...

Ehm.... sedapnya menu tu kan... Sampai tak sempat pandang kiri kanan.... Setiap kali buat makan2, sure makan tak ingat punye... Diet pun lesap woooo:-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin