Monday, April 7, 2008

PESTA BUKU

Last Saturday, I went to Book Fair@ Pesta Buku at PWTC.. perghh.. memnag ramai sangat orang.. nak jalan punyalah payah.. yelah, hari cuti, so banyak orang ambik kesempatan bawakanak-anak pi beli buku.. memnag banyak sangat booth-both yang di buku sempena Pesta Buku kali ni.. so, sejajarlah dengan namanya, PESTA BUKU.erpesta dengan buku.. pesta dengan haga buku pun boleh.. hehehe.. since yang dating tu publisher sendiri, so dapat harga borong la.. actually, my actual plan only to buy UNGU KARMILA by RAMLEE WANG MURSYID.. but, sebaliknyer telah terjadi.. I end up nagn beli 6 buah buku.. hahaha.. tapi berbaloi gila la.. jimat almost rm30.. yang best, kat Alaf21 boleh pakai ‘plastic money’.. huhuhu…

So, ni la buku-buku yang aku beli..



DÉJÀ VU by JOHN NORFIZAN, RM22@20%= RM17.60

siap dpt sign lagi...
























SURAT UNGU BUAT NUHA by NOOR SURAYA, RM20@30%=RM14




























Ni la RAMLEE AWANG MURSYID.. tgh sign UNGU KARMILA, RM19.90@Pesta Buku=RM17 jer..













yang bestnyer, I beli buku dia kat level atas, rupanya dia duk kat Legar Putra.. nasib jumpa.. siap korek rahsia citer baru lagi tau… ni nak pecah rahsia ni.. dia kata, 3rd sequel Bagaikan Puteri, Cinta Sang Ratu sedang dala publishing.. huhuhu.. tajuknyer, HIJAB SANG PENCINTA.. skang dia tengah tulis citer baru, MIKAIL.. pergh, tajuk pun dah buat I tak sabar.. hehehe.. so for those yang memang salute kat RAM ni, sabar ek… dia ni kelakar gak.. tapi cool jer.. sempat la jugak dia bgtau UNGU KARMILA ni ringan sikit.. hope dia dpat wat citer mcm CINTA SANG PERINDU.. gila kejap.. hehhe.




Ni buku-buku yang I tak kenal siapa penulisnyer.. tapi bukunyer mcm best..

SIAPA YANG MENEGUR TADI, RM10, tapi dpat RM8 jer..
TERATAK KENARI, RM16.90, dapat RM14
PLAIN JANE, RM16.90, dpat RM14..

Untung kan?? Kaalu nak buka kedai buku, bolehla beli kat sini banyak-banyak.. hehehe..







Masa tengah bayar buku kat Jemari Seni, I asked kak Suraya pasal KHAIRYN OTHMAN ni.. pasal I penah baca ZAHRAH DE TIGRIS..memang best. Tapi kak suraya ckp, oo.. dia duk kat Glasgow..tak balik.. tapi dia ada pesan, if ada sesape tana pasal dia@fan dia, dia mintak bg kad ni… so, I get this kad.. huhuhu.. sukanyer….

Kalaula HLOVATE tu ada, gila meroyan kejap aku ni agaknyer…hehehehe…

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin