Monday, April 7, 2008


Masa tenagh jalan-jalan kat Pesta Buku kan, dengar la announce, KEPADA PELAWAT YANG INGIN BERAMAH MESRA DAN MENDAPATKAN TANDATANGAN ANGKASAWAN PERTAMA NEGARA, ANDA BOLEH BERBUAT DEMIKIAN DI Legar putra dr pukul3-4 petang..
Mula2 mcm malas, sebab tau mesti ramai orang.. tapi, kan, bukan senang nak jumpa Syeikh Muzappar ni.. so, I pon try hard menyelinap cari ruang and posisi yang menarik since malas nak beli buku dia… susah betul nak dapat gambar dia.. yang pakai baju belang2 tu bodyguard dia tau.. ada dua bodyguard. Dua2 macam hampeh sebab pakai spek mata hitm dalam bangunan tertutup.. apa la… kot nak jadi ala2 MEN IN BLACK pun janganla wat kelakar.. yang baju belang ni kekwat sket.. dahla menghalang pandangan.. bukan org nak amek gamba dia.. duk kt tepi or belakang tak ley ker??? Ces…

Yang penting, dpatla tengok Muzappar ni.. handsomela, mcm dlam tv tu.. tapi memang suka senyum.. senyum jer……….. hehehehe..:)


1 comment:

LennOn kGB said...

good luck with your blogspot from Mexico!!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin