Thursday, March 13, 2008

DUYUNG

Semalam tengok DUYUNG.. sebenarnya berat hati nak tengok sebab ada pek, Yassin and arahan adik Razak Mohaiden tu.. tapi sebab Maya KArin ku ada berlakon and its about Duyung; a legend, nak tengok gak. even kena que untuk tiket uncollect, tak kesahla.. even kena duk line depan sekali dengan kepala sengat, tak kesahla..

Jalan cite dia sgt2 longgar, mcm tak ada jalan cite.. too typical.. kalau bawak ke peringakt international, mcm malu gak la.. dahla mutu lakonan Apke macam hampas, sma jer macam dulu2, never chang (myb it wont change).. lakonan Maya tak dikembangkan dengan baik... its should more, bcoz its about Duyung, and she is Duyung!!! lagipon, dia ada bakat, why they dont just used it!! hello, dia pernah menang pelakon tebaik tau!

but, apa yang paling best adalah tengok Maya jadi Duyung.. cantik sangat2.. mcm real siott.. pulau temapt berlakon pon CANTIK gila!!!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin