Wednesday, February 6, 2008

CUCI jangan tak cuci.....

Dah tgk filem CUCI?? Kalau belum, better la pi tengok.. tak rugi pun byr RM10 kalau tgk filem CUCI ni.. sebab apa?? Sebab dia BEST!!!!!!
Aku tgk ni ngan member office. Ketawa tak ingat dunia jugak la.. dengan watak Hans as Khai yg lurus bendul @ jujur. Memang jujur sesangat. Memang ada org mcm ni kat dunia, tapi payah sikit nak jumpa. Awie yg romantis n pandai memasak.. hehehe.. AC yg pandai membebel and complain, tapi gayat. And afdlin, paling muda, tapi paling matang n ada impian. tapi dalam diam2 aku akui byk menda positif boleh di ambil dr filem ni. kita kadang2 tak sure apa impian kkita. Kdg2 kita suka main2kan impian org lain, kan?? kdg2 kiat tak yakin dengan apa yg diri kita mampu buat, sebab tu la kita susah nak berjaya.. itulah menda yang Hans nak kita sedar dalam citer ni.. tak tau lagi nak comment apa, sebab Hans mcm dah byk pengalaman dalam mengarah drama. He’s lucky sebab dapat byk support dr penanja, mcm dr Air Asia, The Cotton Club, Jaguar and others.. top2 semua plak tu. Congrats la Hans!! Dia juga dapat a big support from close friends mcm Afdlin, Awie n AC.. tahniah la! Buat la lagi filem yang berkualiti mcm ni. Ni la yang aku tunggu dr industri, so tak la menyesal keluar dr wayang.. takla aku menyesal sebab tak tengok citer Sweeney Todd. Hehehe..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin